Όροι χρήσης και λειτουργίας

Forever Business Owner

Το site aloeonline.gr είναι σελίδα Forever Business Owner της Forever Living Products και ακολουθεί πλήρως τους κανόνες όπως αυτοί αναφέρονται στην Πολιτική της εταιρίας.

Πωλήσεις προϊόντων

Σεβόμενοι απόλυτα την Πολιτική της Forever Living Products, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τα προϊόντα της εταιρίας και ΔΕΝ διαθέτουμε τα προϊόντα της προς πώληση στα γραφεία μας. Σκοπός του site είναι η πληροφόρηση και προώθηση των προϊόντων της εταιρίας. Πατώντας "Αγορά" στην σελίδα κάθε προϊόντος μεταφέρεστε στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας υπό τον κωδικό και σαν Πελάτες Λιανικής του FBO και ιδιοκτήτη/διαχειριστή του site Πέτρου Σίσκου.

Πατώντας στο κόκκινο κουμπί "Προσθήκη" και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, την προωθούμε στο τμήμα πωλήσεων της Forever Living Products Hellas - Cyprus. Το τμήμα πωλήσεων είναι υπεύθυνοι για την αποστολή των προϊόντων σας οι οποίες εκτελούνται άμεσα και παραλαμβάνετε την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα εφόσον η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00.

Το aloeonline.gr και ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ παραστατικά οποιασδήποτε μορφής. Οι απόδειξη λιανικής πώλησης εκδίδεται από την Forever Living Products Hellas - Cyprus προς τους πελάτες της.

Τρόποι πληρωμής

Το aloeonline.gr προσφέρει μόνο αντικαταβολή. Αν επιθυμείτε άλλον τρόπο πληρωμής (πχ πιστωτική, χρεωστική, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), αντί του "Προσθήκη" παρακαλώ πατήστε το κουμπί "αγορά" που βρίσκεται κάτω από τον κεντρικό τίτλο του προϊόντος. Έτσι θα μεταφερθείτε στο επίσημο eshop της εταιρίας όπου μπορείτε εκεί να ολοκληρώσετε την αγορά σας επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Έξοδα αποστολής

Το aloeonline.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €20. Για αγορές κάτω των €20 οι χρεώσεις αναλύονται στον παρακάτω πίνακα:

Εντός Αττικής (Αντικαταβολή)€6,15
Εντός Αττικής (Προπληρωμή)€3,5
Υπόλοιπη Ελλάδα (Αντικαταβολή)€7,9
Υπόλοιπη Ελλάδα (Προπληρωμή)€4,5

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.