Μια παγκόσμια ευκαιρία

Η Forever έχει παρουσία σε πάνω από 155 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την μία πραγματικά παγκόσμια εταιρεία. Τα γραφεία μας καλύπτουν τον κόσμο και για σας ως Forever Business Owners δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου όρια για το πού μπορείτε να βρείτε νέους Forever Business Owners για να προσθέσετε στην ομάδα σας. Η Forever σας επιβραβεύει για κάθε επέκταση της επιχείρησης σας, οπουδήποτε στον κόσμο.

Η Forever είναι γεμάτη από ιστορίες επιτυχίας που εμπνέουν παγκοσμίως.

Rolf Kipp, Double Diamond Manager, Μονακό

O Rolf είναι ο Νο.1 Forever Business Owner παγκοσμίως. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία του ήταν η αποφασιστικότητά του να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο και να έχει την ελευθερία να περνάει το χρόνο του σε πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή του.

Ο Rolf πιστεύει ότι το μυστικό της επιτυχίας του ήταν να κρατήσει τα πράγματα απλά. "Αν θέλετε να χτίσετε κάτι σπουδαίο, πρέπει να το κάνετε με απλό τρόπο. Μόνο αν είναι απλό, μπορούν άλλοι άνθρωποι να το αντιγράψουν. Είμαστε σε ένα μοντέλο αντιγραφής και όχι σε μια επιχείρηση φτιαγμένη με ατομικότητα. "

Σήμερα ζει στο Μονακό με τη γυναίκα και τα παιδιά του και το 2014 ήταν παραλήπτης του μεγαλύτερου Chairman's Bonus που ήταν πάνω από $1.300.000.

Maria και Clement Idigo, Double Diamond Managers, Νιγηρία

Οι Idigos έχουν επιτύχει πολύ περισσότερα από ό,τι πίστευαν ότι ήταν ποτέ δυνατόν όταν ξεκίνησαν με την Forever το 2001. Έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο με όλα τα έξοδα πληρωμένα και έχουν αγοράσει σπίτια στην Αγγλία και τη Νιγηρία. Απολαμβάνοντας οικονομική ελευθερία και επιτυχία, έχουν βοηθήσει άλλους στη Νιγηρία και σε άλλες αφρικανικές χώρες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, να κάνουν το ίδιο.

«Για εμάς, έχει να κάνει με το να παρέχουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους να κάνουν την υπέρβαση και να επιτύχουν τους στόχους τους», λέει η Μαρία. έρα με τη μέρα μαθαίνουμε, κάνουμε φίλους, μαθαίνουμε πώς να χτίζουμε την ομάδα μας και πώς να βοηθάμε τα μέλη της να χτίζουν τις δικές τους ομάδες

Miklos Berkics, Diamond Manager, Ουγγαρία

O Miklos έχει σημειώσει εξαιρετική επιτυχία τόσο στην Ουγγαρία όσο και διεθνώς. Η βάση της επιχείρησής του είναι να βοηθάει τους φίλους του να φτάσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους και να υποστηρίζει την ανάπτυξή τους, ως μέρος της ομάδας του.

"Στην επιχείρησή μου, περισσότεροι φίλοι σημαίνει περισσότερα έσοδα. Πάντα ψάχνω για ευκαιρίες να συναντήσω πολλούς νέους ανθρώπους. Μερικές φορές, βλέπω ότι δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει πόση δύναμη έχουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν και εκπλήσσονται όταν ένας φίλος τους βοηθά να ανακαλύψουν πόσα μπορούν να καταφέρουν. Μου αρέσει να είμαι αυτός ο φίλος. "

Jayne Leach και John Curtis, Diamond Managers, Ηνωμένο Βασίλειο

H Jayne και o John είναι Νο 1 Forever Business Owners στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν καταφέρει πρωτοφανή επιτυχία με την επιχείρησή τους. Όπως και πολλοί άλλοι όταν ανακάλυψαν την Forever, ήταν κάπως επιφυλακτικοί, αλλά μετά από έρευνα και απόφαση να ξεκινήσουν, υιοθέτησαν την στάση «η αποτυχία δεν είναι επιλογή».

"Είμαστε πάντα ευγνώμονες στην Forever που έκανε εφικτό το ταξίδι μας, έτσι ώστε να μπορούμε τώρα να απολαμβάνουμε την ηρεμία στη ζωή μας που προέρχεται όχι μόνο επειδή είμαστε σε πολύ μεγάλη οικονομική άνεση και ασφάλεια για όλη μας τη ζωή, αλλά και επειδή βοηθάμε κι άλλους να επιτύχουν το ίδιο», λέει η Jayne. "Ξεκινήσαμε από απελπιστική οικονομική ανάγκη αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν τρόπο ζωής που αγαπάμε."

Ο John προσθέτει «Απολαμβάνουμε ήδη ροές εισοδήματος από περισσότερες από 50 χώρες, αλλά με συνεχώς αυξανόμενη πολυ-πολιτισμική πολυμορφία στις περισσότερες χώρες, αισθανόμαστε ότι τα καλύτερα της παγκόσμιας ευκαιρίας της Forever έρχονται."