Ξεκινώντας

Όταν ξεκινήσετε σαν Novus Customer, έχετε έκπτωση -15% από την τιμή λιανικής σε όλα τα προϊόντα, καθώς και τη δυνατότητα να πωλείτε σε άλλους. Αγοράζετε τα προϊόντα απευθείας από την εταιρεία στην τιμή Novus Customer και τα πωλείτε στην τιμή λιανικής, κρατώντας το κέρδος.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αναρριχηθείτε στο Marketing Plan. Με την προαγωγή σας σε κάθε επίπεδο, θα λαμβάνετε αμοιβή από την Forever με αυξανόμενη τάση μηνιαίως, η οποία ονομάζεται bonus. Κάθε επίπεδο στο Marketing Plan επιτυγχάνεται και μετράται με Case Credits (ή CC), ένα παγκόσμιο σύστημα που χρησιμοποιείται βάσει της τιμής κάθε προϊόντος.

Το επίπεδο μετά το Novus Customer λέγεται Assistant Supervisor, το οποίο επιτυγχάνεται με την παραγωγή τουλάχιστον 2CC μέσα σε δύο διαδοχικούς μήνες. Ωστόσο, οι περισσότεροι Novus Customers το επιτυγχάνουν με την αγορά του Πακέτου Συλλογής, έναν συνδυασμό από τα πιο δημοφιλή προϊόντα, σε ειδική μειωμένη τιμή, που περιλαμβάνει και δωρεάν προϊόντα και επαγγελματικό πακέτο εργαλείων και έντυπου υλικού συνολικής αξίας €160.

Πράγματι, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που επιθυμούν να χτίσουν μια επιχείρηση Forever κάνουν μια απλή εγγραφή και παραγγέλνουν το Πακέτο Συλλογής.

Μόλις κατακτήσετε το επίπεδο του Assistant Supervisor, θα έχετε το δικαίωμα να αγοράζετε προϊόντα από την Forever στην χονδρική τιμή 30% (+5% bonus) χαμηλότερα από τη λιανική τιμή. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σας ή τα πουλάτε. Το bonusθα είναι πάντα δικό σας.

Επιμονή

Σαν Assistant Supervisor, έχετε το δικαίωμα να εισάγετε (εγγράψετε) Novus Customers και να τους δείξετε πώς να χτίσουν την επιχείρησή τους, να λαμβάνετε 15% (+ 5% bonus) επί της λιανικής τιμής όλων των προϊόντων που αγοράζουν από την Forever. Όταν η παραγωγή σας και της ομάδας σας φτάσει τα 25CC εντός δύο διαδοχικών μηνών, ανεβαίνετε στο επόμενο επίπεδο του Marketing Plan, που λέγεται Supervisor.

Σαν Supervisor, το bonus σας αυξάνεται στο 8% και η εταιρεία σας πληρώνει επίσης ένα έξτρα bonus 3% για τη βοήθεια που προσφέρετε στους Assistant Supervisors στην επιχείρησή τους. Από τους Novus Customers σας λαμβάνετε 15% + 8% bonus. Στην αρχή, αυτό δεν είναι πολύ, ίσως €250 - €350 το μήνα, αλλά η επιμονή και υπομονή θα αυξήσουν αυτό το μηνιαίο ποσό. Επιπλέον, είστε τώρα στον σωστό δρόμο για την επίτευξη του επόμενου επίπεδου του Marketing Plan, του Assistant Manager, με παραγωγή 75CC εντός δύο διαδοχικών μηνών, από εσάς και αυτούς που βοηθάτε.

Χρόνος και δέσμευση

Σαν Assistant Manager, είστε για τα καλά στον σωστό δρόμο και μαθαίνετε πώς να είστε αποτελεσματικός ηγέτης. Το προσωπικό σας bonus αυξάνεται και πάλι στο 13% και λαμβάνετε αυξημένα bonus από 5% - 13% από την εταιρεία για την καθοδήγηση και εκπαίδευση των ανθρώπων της ομάδας σας. Μερικές φορές, το εισόδημά σας σε αυτό το στάδιο μπορεί να είναι μικρό, συνήθως €600 - €800 το μήνα, αλλά στην ουσία, επενδύετε τον χρόνο και τη δέσμευσή σας για να θέσετε γερά θεμέλια γι' αυτό που ακολουθεί. Αυτό δεν διαφέρει με ό,τι ισχύει στη δημιουργία μιας παραδοσιακής, ανεξάρτητης επιχείρησης, με τη διαφορά ότι σε μια παραδοσιακή επιχείρηση, θα πρέπει κανονικά να επενδύσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο “ελπίζοντας” να κερδίσετε.

Στην Forever δεν επενδύετε χρήματα και συνήθως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε περισσότερο από ένα-δύο χρόνια εργαζόμενοι σαν μερική απασχόληση, μέχρι να είστε σε θέση να εγκαταλείψετε την δουλειά σας και να ζήσετε με την Foreverεπιχείρησή, αν το θέλετε.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό συμβαίνει όταν κατακτήσουν το επίπεδο του Manager, το οποίο επιτυγχάνεται όταν εσείς και η ομάδα σας έχετε συνολικά 120CC εντός δύο διαδοχικών μηνών. Το προσωπικό σας bonus ανεβαίνει και πάλι, αυτή τη φορά στο 18% για τις προσωπικές σας αγορές και με ακόμη μεγαλύτερο bonus 5% - 18% επειδή βοηθάτε τους άλλους να πετύχουν, συνήθως αποδίδοντας €1000 - €1500 το μήνα. Πολλοί ForeverBusinessOwnersτο έχουν καταφέρει στους πρώτους 4-5 μήνες δραστηριότητας.

Το σημαντικότερο καθήκον σας

Το επίπεδο του Manager είναι πολύ σημαντικό επίπεδο και επιβράβευση του Marketing Plan. Οι Managers συνεχίζουν να χτίζουν την επιχείρησή τους, αλλά μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στο να βοηθήσουν τους άλλους να επιτύχουν επίσης το επίπεδο του Manager. Γι' αυτό, θα ανταμείβεστε από την εταιρεία με έξτρα bonus στο εισόδημά σας από 2% - 6% σε αυτές τις επιχειρήσεις Manager των συνεργατών σας.

Τα εισοδήματα από αυτά τα έξτρα bonusμπορούν τυπικά να αποδώσουν €30.000 - €120.000 ετησίως ή και περισσότερο, ακόμα και δεκάδες χιλιάδες το μήνα.

Όταν βοηθάτε τους άλλους να γίνουν Managers, θα αναγνωριστείτε ως Senior Manager (2 προσωπικές εγγραφές στο επίπεδο του Manager), Soaring Manager (5 Managers), Sapphire Manager (9 Managers) με bonusποσοστά 3% - 7%, Diamond Sapphire Manager (17 Managers) και μια άλλη αύξηση των bonus 4% - 8%, Diamond Manager (25 Managers) με ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά από 5% - 9%, και ούτω καθεξής.