Πώς θα βγάλετε χρήματα με την Forever

Η επιτυχία μπορεί να είναι απλή. Μοιραστείτε τα προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία με άλλους, και αμέσως ξεκινήστε να χτίζετε ένα εισόδημα.

Με υψηλής ποιότητας, εγκεκριμένα, αναλώσιμα προϊόντα στους ήδη αναπτυγμένους αλλά και στους αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς, η Foreverθα σας τροφοδοτήσει με τις γνώσεις και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Παράλληλα με το κέρδος από την λιανική πώληση των προϊόντων, το MarketingPlan σας επιτρέπει να κερδίζετε bonus για την εισαγωγή νέων ανθρώπων στην επιχείρηση και βοηθώντας τους με τη σειρά τους να κάνουν πωλήσεις και να χτίσουν την επιχείρησή τους. Όπως βοηθάτε τους συνεργάτες σας να επιτύχουν, χτίζετε μια ομάδα, όπου μπορείτε να κερδίζετε bonusσυνδυαστικά με τις δικές τους προσπάθειες.

Το Marketing Plan

Το Marketing Plan της Foreverείναι ένα ουσιώδες επιχειρηματικό μοντέλο που παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την ανεξάρτητη επιχείρησή σας σε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Αποδίδει bonus για το χτίσιμο και την ανάπτυξη μιας ομάδας Forever BusinessOwnersόπως εσείς και βοηθώντας τους να κάνουν το ίδιο.

Ένας Forever BusinessOwner αναπτύσσει την επιχείρησή του, χτίζοντας ομάδα και αυξάνοντας τις πωλήσεις μέσα από αυτή, κινείται ανοδικά μέσα στο MarketingPlanτης Forever αυξάνοντας το εισόδημα και τα οφέλη του. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρίες δικτυακού marketing, όταν ένας ForeverBusinessOwner επιτύχει μια προαγωγή στο MarketingPlan της Forever, θα μείνει εκεί επ' αόριστον και δεν μπορεί κανείς να τον προσπεράσει.

Πώς εφαρμόζεται αυτό σε εσάς;

Γι’ αυτούς που ξεκινούν -τους Novus Customers-, η συνήθης αντίδραση από την οικογένεια και τους φίλους συχνά είναι η αμφιβολία και η δυσπιστία. Αυτό συνήθως ισχύει επειδή δεν υπάρχει κατανόηση του τι μπορεί να προσφέρει το δικτυακό marketing, αλλά με έρευνα, αυτές οι απόψεις μπορούν να αλλάξουν δραματικά. Το κλειδί είναι να μην επιτρέψετε η προκατάληψη και η έλλειψη γνώσης να σας απογοητεύσουν, αλλά αντ' αυτού να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί στο να μάθετε τι πραγματικά είναι η Forever.

Το δικτυακό marketing είναι ένα ειδικό είδος επιχείρησης, όπου το μορφωτικό επίπεδο, η εμπειρία, οι πεποιθήσεις και το κοινωνικό υπόβαθρο δεν είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία. Αντιθέτως, η φιλοδοξία και η σκληρή δουλειά είναι οι αληθινές απαιτήσεις για την επιτυχία με την Forever.