Ένα αποκλειστικό μείγμα προσαμοσιογόνων Βοτάνων, Βιταμινών, Αμινοξέων και Ηλεκτρολυτών. Η πρώτη αποκλειστική τεχνολογία που δημιουργεί υγιή ενέργεια χωρίς τη χρήση της καφεΐνης ή άλλων επιβλαβών διεγερτικών.

Το κλειδί για να διατηρηθεί υγιής η ενέργεια είναι η μείωση του στρες. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το στρες επιδρά στην μείωση της ενέργειας. Το κλειδί είναι η κορτιζόλη, μια ορμόνη του στρες που απελευθερώνεται από τα επινεφρίδια όταν υπάρχει στρες. Όταν το επίπεδο της κορτιζόλης μας είναι πολύ υψηλό εμφανίζεται μια "ακμή", το σώμα περνάει σε μια καταβολική κατάσταση και αποστραγγίζει την ενέργεια των πρωτεϊνών και ηλεκτρολυτών. Η πολύ κορτιζόλη είναι γνωστό ότι προάγει την αύξηση βάρους, προκαλεί κόπωση και αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η ADX7 λειτουργεί έτσι ώστε το σώμα σας να ρυθμίζει τα επίπεδα της κορτιζόλης.

Η ADX7 παρέχει αθλητικό πλεονέκτημα. Λειτουργεί στο σώμα σας σε κυτταρικό επίπεδο για να αναπληρωθούν τα επίπεδα της ενέργειάς σας πιο αποτελεσματικά. Ο Δρ Rik Deitsch, Ph.D., δήλωσε: «Τα προσαρμοσιογόνα βότανα έχουν αποδειχθεί σε δημοσιευμένες μελέτες ότι βοηθούν στην αύξηση της πρόσληψης οξυγόνου στα κύτταρα, αυξάνοντας έτσι την παραγωγή ενέργειας. Αυτό εξοικονομεί γλυκογόνο στους μυς και σας επιτρέπει να είστε δραστήριοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα."


Προσαρμοσιογόνο μείγμα βοτάνων

Τα προσαρμοσιογόνα βότανα είναι ένα βασικό συστατικό της τεχνολογίας ADX7. Βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε όλες τις μορφές του στρες ώστε να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά υπό πίεση. Αυτό το αποκλειστικό μείγμα βοτάνων αναπτύχθηκε σε κλινικές δοκιμές εδώ και πολλά χρόνια στην πρώην Σοβιετική Ένωση και είναι το μόνο συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται από το 1988 από την Σοβιετική Ολυμπιακή Ομάδα Στίβου. Η Σοβιετική Ένωση κέρδισε τον μεγαλύτερο αριθμό χρυσών μεταλλίων (55) στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα προσαρμοσιογόνα προστατεύουν και αυξάνουν την αντίσταση του ανθρώπου σε φυσικές, χημικές ή βιολογικές καταπονήσεις. Τα προσαρμογόνα ενισχύουν την αποκατάσταση και έχουν τη δύναμη να ομαλοποιούν τη φυσιολογική λειτουργία των οργανισμών που πάσχουν από διάφορα σωματικά προβλήματα (ομοιόσταση). Αν και ισχυρά, τα προσαρμογόνα πρέπει να είναι αβλαβή για τον άνθρωπο, να διαταράσσουν τις φυσικές σωματικές λειτουργίες όσο το δυνατόν λιγότερο.

Τα προσαρμοσιογόνα έχουν το πιο ευρύ φάσμα θεραπευτικών ιδιοτήτων από κάθε άλλο φυτικό φάρμακο. Μία από τις κύριες εφαρμογές τους είναι ότι θα ανακουφίζουν το στρες. Οι κύριες επιδράσεις των προσαρμοσιογόνων είναι μια αυξημένη διαθεσιμότητα ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας, η μείωση του αισθήματος άγχους, αυξημένη αντοχή, μεγαλύτερη πνευματική εγρήγορση, και βαθύ και ξεκούραστο ύπνο. Επίσης επιταχύνουν σημαντικά τη διαδικασία αποκατάστασης μετά από ασθένειες αλλά και αθλητικές δραστηριότητες.

Eleutherococcus senticosus
Ως προσαρμογόνο, ο Ελευθερόκοκκος βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στο στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό επιτυγχάνεται με την υποστήριξη της κανονικής λειτουργίας των επινεφριδίων, που τους επιτρέπει να λειτουργούν άριστα, όταν βρίσκονται υπό πίεση. Ο Ελευθερόκοκκος έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την πνευματική διαύγεια και σωματική αντοχή, χωρίς την μετάπτωση που προέρχεται από τα καφεϊνούχα προϊόντα. Η έρευνα έχει δείξει ότι ο Ελευθερόκοκκος βελτιώνει τη χρήση οξυγόνου κατά την άσκηση των μυών. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο είναι σε θέση να διατηρεί την αερόβια άσκηση περισσότερο και να ανακάμπτει από τις προπονήσεις πολύ πιο γρήγορα.

Schizandra
Έχουν υπάρξει πολλές μελέτες σχετικά με την ικανότητα της schizandra να επιταχύνει τα αντανακλαστικά, την αύξηση της αποδοτικότητας στην εργασία, την προώθηση της μακροζωίας και την αύξηση της αντοχής. Άλλες μελέτες απέδειξαν αυξημένη γνωστική λειτουργία και μνήμη. Η ενδυνάμωση συνδυάζεται με τις ιδιότητες του συστήματος εξισορρόπησης, καθιστώντας το ιδανικό για συνθήκες όπως κόπωση, νευρική εξάντληση και έλλειψη ενέργειας. Η Schisandra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προσαρμοσιογόνα βότανα στην Κίνα, όπου λαμβάνεται για την ομορφιά του δέρματος αλλά και να αυξήσει την ψυχικές και σωματικές ικανότητες. Σε αντίθεση με την καφεΐνη, η schizandra διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα υπερδιέγερσης.

Aralia Manshurica
Το φυτό αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την αντοχή. Το εκχύλισμά του βοηθά το σώμα να διαχειρίζεται τις τοξίνες, ενισχύει την ικανότητα απομνημόνευσης και παρατεταμένης συγκέντρωσης και βοηθά στην αύξηση της αντοχής, του ανοσοποιητικού, τη σωματικής δύναμης και της ζωτικής σημασίας χωρητικότητα των πνευμόνων. Όταν το σώμα σας λειτουργεί στα μέγιστα, τότε μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές προκλήσεις.

Rhaponticum carthamoides
Το Rhaponticum carthamoides περιέχει έναν αριθμό αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών και φυσικών στερόλων, συμπεριλαμβανόμενης μιας ουσίας που ονομάζεται 20-υδροξυεκδυζόνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή πρωτεΐνης σε κυτταρικό επίπεδο, και με τη σειρά του αυξάνει την παραγωγή του μυϊκού ιστού. Οι έρευνες που διεξάγονται στη Ρωσία δείχνουν ότι το εκχύλισματα του Rhaponticum μπορεί να αυξήσει σημαντικά τη μυϊκή μάζα, ενώ μειώνει το σωματικό λίπος σε αθλητές που το χρησιμοποιούν κατά την άσκηση. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι το εκχύλισμα Rhaponticum μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ικανότητας για εργασία και την αντοχή, ενώ μειώνει την ψυχική και σωματική κόπωση.

Rhodiola Rosea
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Rhodiola είναι η ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής απόδοσης. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από τους Ρώσους αθλητές και τους κοσμοναύτες για την αύξηση της ενέργειας. Το Rhodiola προστατεύει την καρδιά, ομαλοποιεί τον καρδιακό παλμό αμέσως μετά από έντονη άσκηση. Βελτιώνει το νευρικό σύστημα και τις νοητικές λειτουργίες όπως η μνήμη, με την αύξηση της ροής αίματος προς τους μυς και τον εγκέφαλο, και αυτό επίσης αυξάνει την παραγωγή πρωτεϊνης.