Αρθρώσεις

Προστατέψτε φυσικά τις αρθρώσεις σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 65 ετών, καθώς επίσης οι παχύσαρκοι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Η φθορά των αρθρώσεων μπορεί να μειωθεί με δύο τρόπους: με την ύπαρξη ενός "λιπαντικού" μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών...

Προστατέψτε φυσικά τις αρθρώσεις σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 65 ετών, καθώς επίσης οι παχύσαρκοι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Η φθορά των αρθρώσεων μπορεί να μειωθεί με δύο τρόπους: με την ύπαρξη ενός "λιπαντικού" μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού (ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος).

Ο χρόνος, η έντονη εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα.

Συμπτώματα Αρθρικής Φθοράς

  • Πόνος συνεχής ή κατά περιόδους. Ευαισθησία σε μία μόνο ή περισσότερες αρθρώσεις
  • Δυσκαμψία και δυσχέρεια στη φυσιολογική κινητικότητα της άρθρωσης
  • Διόγκωση (πρήξιμο) της άρθρωσης ή οίδημα και στις περιοχές γύρω από αυτήν
  • Εύκολη κόπωση, γενική και απροσδιόριστη.
  • Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης, π.χ. άνοδος σκάλας, άνοιγμα βάζου

Φυσικά συστατικά, όπως η Θειική Γλυκοζαμίνη, η Θειική Χονδροϊτίνη, το MSM, η Αλόη Βέρα, το Υαλουρονικό Οξύ και τα Ω3 λιπαίνουν τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.

ΘΕΙΙΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ: Η θειική γλυκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παραγωγής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και τη διαδικασία της επιδιόρθωσής τους.

ΘΕΙΙΚΗ ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ: Η χονδροϊτίνη, όπως και η γλυκοζαμίνη, παράγεται στον οργανισμό μας, σε μικρές ποσότητες. Είναι μέρος μιας πρωτεΐνης που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους. Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό, το οποίο απορροφά κραδασμούς και μειώνει την πίεση στον χόνδρο.

MSM: Το Θείο είναι το τέταρτο σε αφθονία μεταλλικό στοιχείο στον οργανισμό μας, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπλαση των ιστών και έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, το Υαλουρονικό Οξύ προάγει την ενυδάτωση και την ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της άρθρωσης. Επίσης, αναζωογονεί και αποκαθιστά το αρθρικό υγρό.

Ω3: Τα Ω3 είναι βρώσιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, που βρίσκονται στον σολομό και σε άλλα θαλασσινά και είναι γνωστά για την αντιφλεγμονώδη δράση τους. Συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων υγιούς χοληστερόλης και των τριγλικεριδίων και βοηθούν στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ: Η Αλόη Βέρα περιέχει περισσότερους από 200 θρεπτικούς συνδυασμούς συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Η συνδυασμένη δράση και ισορροπία τους παράγει ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα από ότι θα αναμενότων από κάθε στοιχείο ξεχωριστά. Επιπλέον, προσφέρει αυξημένη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Η Forever Προτείνει μια μοναδική σειρά φροντίδας των αρθρώσεων για κάθε ηλικία

Περισσότερα

Αρθρώσεις  Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα